Home Accessoiries Zoveel verschillende schoudertassen, welke kies je?

Zoveel verschillende schoudertassen, welke kies je?

0
Zoveel verschillende schoudertassen, welke kies je?

Schoudertassen, iedereen gebruikt ze en iedereen heeft een andere voorkeur. Dat is mooi, want de kans dat je dezelfde schoudertassen nog een keer tegenkomt wordt dan wel heel klein. En je wilt natuurlijk wel een beetje uniek zijn. Maar er zijn zoveel schoudertassen, hoe kies je nou precies die tas die bij jou past? Dat is en blijft een heel persoonlijke keuze. Want hoe en waarvoor jij je tas gebruikt is weer heel anders dan waarvoor jouw vriendinnen hun schoudertassen gebruiken.

Schoudertassen in alle soorten en maten

Schoudertassen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, van een kleine clutch tot een ruime tas waarin je alle luiers en andere babyspullen kunt meenemen. En natuurlijk alles wat daar tussen zit. Welke tas jij kiest hangt helemaal af van het doel waar jij de tas voor gaat gebruiken. Wil je er mee naar je werk, maar hoef je geen lunch of laptop mee? Dan kun je met een wat kleinere tas toe. Ga je de tas gebruiken als werktas, dus inclusief lunch en laptop? Kies dan een tas uit de ruime collectie wat grotere schoudertassen. Wil je een lederen schoudertas of juist een van stof? De keuze is enorm. Pak er een kopje thee bij en ga lekker zitten kijken op bovenstaande site.

Schoudertassen voor je werk

Wanneer je tussen de schoudertassen voor je werk gaat kijken, is een aantal dingen van belang. Moet je laptop mee? Welke maat heeft deze laptop. Is het laptopvak in deze tas groot genoeg? Is er nog ruimte in deze tas om ook je snoeren, je muis en je papieren mee te nemen? Heeft deze tas wat kleinere vakjes voor je privéspullen als je autosleutels, je lippenstift en je tampons? Is het vakje voor de mobiel gemakkelijk toegankelijk? Allemaal dingen die er heus toe doen als je een tas gaat uitkiezen voor je werk.
Schoudertassen

Schoudertassen voor privé

Op zoek gaat naar een goede schoudertas voor in je vrije tijd, zijn er ook wat dingen waar je op kunt letten. Het belangrijkst is natuurlijk om goed te kijken of de schoudertas bij je past. De kleur, het materiaal, de vorm, het zijn allemaal dingen die er echt toe doen. Ook kijk je natuurlijk even goed naar de indeling van de tas. Zitten de vakjes op de plekken waar jij ze wilt hebben? En dan is er de prijs nog. Ook niet onbelangrijk. Nee, een goede schoudertas heb je niet zomaar gekozen.