Home Beauty Cenzaa producten een van mijn geheimen

Cenzaa producten een van mijn geheimen

0
Cenzaa producten een van mijn geheimen

Het verzorgen van je huid is altijd heel belangrijk, want een zacht aanvoelende huid zonder verzorging heeft alleen een baby! Zelf vind ik het fijn als mijn gezicht net zo zacht en glad aanvoelt en daarvoor heb ik wat geheimen. De producten van het merk Cenzaa zijn daar een voorbeeld van. En dan heb ik het vooral over de heerlijke maskers die ik voor het slapen gaan het liefst nog even aanbreng. Ook de crèmes en andere producten van Cenzaa werken super goed.

Cenzaa maskers voor het slapen gaan

Mijn favoriete momentje voor een masker is ’s avonds wanneer ik alles heb gedaan. Dan pak ik een lekker kopje thee, iets te eten en een boek. Niks is lekkerder dan kort voordat je naar bed gaat een maskertje op te doen. Het enige minder leuke aan dit moment is dat je vooraf en erna je gezicht moet schoonmaken. Ik zal even uitleggen hoe ik het Cenzaa Relaxing Touch masker (mijn favoriet) gebruik. Allereerst verwijder ik alle make-up die ik op had en maak ik mijn gezicht schoon met micellair water. Hierna spoel ik al het losgekomen vuil van mijn gezicht af en dep ik deze droog met een handdoek. (let op: echt deppen en niet vegen). Dan is het tijd om het masker met een kwastje aan te brengen (kan ook met de hand, maar was dan goed je handen). Je laat het masker van Cenzaa tussen de 10 en 15 minuten zitten en spoelt deze daarna af met lauwwarm water. Voilà!

Een goed gehydrateerde huid met Cenzaa rebalancing power

Het rebalancing power serum van het merk is heerlijk om aan te brengen voordat je naar bed gaat. Het voelt aan als een soort laagje dat binnen mum van tijd is ingetrokken en je huid verfrist. Je kunt dit serum zowel ’s avonds voordat je jouw bed in duikt als ’s ochtends na het douchen aanbrengen. Zo ga je met een heerlijk fris aanvoelende huid de dag door. Naar mijn mening voelt niets zo lekker als een zachte huid (oke en gladde benen:) )!  Het is wel echt heel belangrijk dat je voor het opdoen van de serum eerst je huid helemaal schoongemaakt hebt.

Producten van Cenzaa zijn voor iedereen

Ik ben zelf iemand die eigenlijk altijd wel bezig is met het verzorgen van mijn huid op alle mogelijke manieren. Met de producten van Cenzaa wordt het voor iedereen makkelijk gemaakt om het gezicht goed te verzorgen. Je hoeft zelf niet opzoek te gaan naar allerlei kleine snufjes die misschien wel goed passen bij jouw huid. Bij elk product van het merk Cenzaa staat namelijk precies voor welk huidtype het product is gemaakt, wat er in zit én wat het voor je doet. Het is voor mij na deze lange dag ook weer tijd voor mijn rustmomentje met het Cenzaa Relaxing Touch masker.