Dames coltruien: hooggesloten en heerlijk warm

Vroeger waren dames coltruien lang zo mooi niet als de dames coltruien van nu. Vroeger waren het vooral vormeloze kledingstukken die ook nog eens kriebelden bij je hals. Om gék van te worden. Gelukkig worden er tegenwoordig voor dames coltruien kriebelvrije materialen gebruikt. Maar ook de truien zelf zijn veel beter qua model en ook qua kleur. Dames coltruien worden tegenwoordig niet meer alleen gezien als onderkleding. Je kunt deze truien gewoon heel leuk combineren met een goede jeans of bij je broek- of mantelpak. Deze truien mogen gezien worden!

Waarom dames coltruien als er leuke sjaals bestaan?

Zie je het zitten om de hele dag je sjaal opnieuw goed te doen? Iedere keer als je beweegt verschuift de sjaal en moet je ‘m dus weer goed omdoen. Tot je ‘m van pure ellende naast je neer legt. Dat probleem heb je met dames coltruien niet. Ze dragen net zo lekker warm als een sjaal, maar dan zonder het gedoe. Een col aan een trui blijft altijd mooi zitten. Je hoeft er niks aan te verschikken. Ook niet als je lekker met je kinderen aan het spelen bent. Doordat de col mooi blijft zitten, blijft je nek lekker warm. Er ontstaan geen “gaten” tussen je trui en je col zoals bij een sjaal wel het geval is.
Dames coltruien

Dames coltruien geven me een claustrofobisch gevoel

Dat herken ik wel van de truien van vroeger. De col was altijd net te strak, ging kriebelen en je kon ‘m niet even af doen. De dames coltruien van nu zijn er in verschillende soorten. Met verschillende collen. Wil je een fijne ruime col? Dat is geen enkel probleem. Wil je, bijvoorbeeld voor de wintersport, een coltrui die mooi aansluit? Dat is natuurlijk ook geen probleem. In de webshop die ik hierboven heb genoemd vind je coltruien in alle soorten. Kies precies die die bij je past.

Dames coltruien gebruiken als extra onderkleding

Als het echt een strenge winter wordt, dan heb je eigenlijk niet meer genoeg aan een hemdje of een t-shirt om lekker warm te blijven. Door een wat strakkere coltrui te kiezen, kun je deze als onderkleding dragen, over je hemdje en onder een andere trui. Maar door het mooie ontwerp van de dames coltruien kun je, eenmaal lekker warm binnen, de bovenste trui uittrekken. Niemand zal het idee hebben dat je in je ondergoed loopt. Zo zorg je deze winter goed voor jezelf.