Home Beauty Gellak sets: trek de aandacht met je handen

Gellak sets: trek de aandacht met je handen

0
Gellak sets: trek de aandacht met je handen

Gellak sets zijn hartstikke handig om in huis te hebben. Waarom? Omdat het net is alsof je je eigen nagelstudio aan huis hebt. Met gellak sets kun je samen met vriendinnen eindeloos variëren met je nagels. Zo trek je met je handen constant de aandacht. En een beetje aandacht is natuurlijk altijd leuk. Natuurlijk is nagelstyliste wel een beroep en zijn we niet allemaal zo handig met gellak sets. Daarom in dit artikel een spoedcursus zodat jij straks kan schitteren met je nagels.

Gellak sets: zo gebruik je ze

Oké, het kan natuurlijk wel erg lastig zijn de gellak sets op de juiste manier te gebruiken. Daarom lees je hier precies hoe je de lak moet aanbrengen. Zo haal je je gellak sets niet voor niets in huis. De eerste stap is simpel en ook vrij logisch. Desinfecteer je handen goed en duw je nagelriemen terug. Misschien wil je het niet horen, maar juist kunstnagels kunnen een bron van bacteriën zijn. Dus zorg dat je handen goed gereinigd zijn voor je begint. Vijl daarna je nagels in een mooie, natuurlijke vorm. Vijl ook de hele nagel. Het ruwe oppervlak zorgt voor een betere hechting. In het kader van die hygiëne reinig je de nagels daarna nog eens met een nagelreiniger. Breng dan de primer aan. Vervolgens breng je de basecoat aan. Die houdt je één millimeter van je nagelriemen. Zorg ervoor dat de voorkant van de nagels goed geseald is. Nu moet je je nagels 120 seconden drogen onder de bijgeleverde UV lamp. En dan komt het leuke gedeelte want nu mag je dan de kleur kiezen die je graag op je nagels hebt en ook dat breng je aan. Laat ook dit weer 120 seconden drogen onder de lamp. Zo nodig moet je deze stap herhalen totdat de kleur naar je zin is. Tot slot breng je de topcoat laag aan die je ook weer 120 seconden droogt onder de UV lamp. Verwijder de plaklaag met de nagelreiniger en klaar is Kees.

Begin je eigen nagelstudio

Je ziet: het gebruik van gellak sets is niet zo moeilijk. De gellak sets zijn te koop met lak naar keuze, vaak met meerdere kleuren. Dus je kunt steeds weer met iets nieuws op een feestje verschijnen. De lak blijft zeker twee weken zitten dus de sets gaan lang mee. Je kunt zo gewoon je eigen nagelstudio beginnen. En belangrijker nog: met de gellak sets zien je nagels er altijd perfect uit.