Home Hair Alles over de verschillende hair extensions

Alles over de verschillende hair extensions

0
Alles over de verschillende hair extensions

Heb jij niet dat volle haar of wil jij je haar langer en voller hebben, dan biedt Hairextensions Voordeel de ideale uitkomst. Zij zijn de specialist op het gebied van hairextensions en hebben ze in alle soorten en maten. Ben je benieuwd naar de verschillen en de voordelen van hairextensions?. Die zetten wij voor jou op een rijtje.

Clip in extensions

Is het vandaag jouw moment om te shinen en wil je net wat langer en voller haar. Dan zit je goed bij de Clip in extensions. Dit zijn twee tot acht stroken van echt haar die je door middel van een clipje aan je eigen haar bevestigd. Je kunt het uitdoen wanneer je wilt en het is erg goedkoop. Daarnaast beschadigt het je eigen haar zeer minimaal en het geeft de perfecte toevoeging om te shinen.

Wax hair extensions

Deze extensions zijn geschikt voor de lange termijn, vier maanden is normaal, ideaal dus wanneer je geen zin hebt het elke dag uit je haar te halen en de volgende dag er weer in te doen. Om je haar een mooi volume te geven heb je meestal vijfenzeventig strengen nodig. Neem je wax hairextensions voor verlenging van je haar dan heb je er ongeveer honderdvijftig nodig. De meeste vrouwen borstelen hun haar elke dag. Dat moet ook bij de wax hairextensions, tenminste wel als je het er zo lang mogelijk mooi uit wil laten zien.

Micro ring extensions

Wil je meer volume of langer haar? Dan zijn deze micro ring extensions perfect. Deze zorgt namelijk voor een natuurlijke look met een langdurig resultaat. De naam micro ring extensions zegt het al. De extensions zitten vast aan één ring. Om de perfecte eenheid te creëren verbindt je die ringen aan je eigen haar die je met een inzettang vast kan zetten. Ook deze micro ring extensions gaan vier maanden lang mee.

Wire hair extensions

De wire hair extensions zijn erg vergelijkbaar met de clip in extensions. Alleen zijn deze niet met clipjes maar met draad aan elkaar verbonden. Ze kunnen je de perfecte look geven op een feestje of evenement doordat de wire hair extensions extra lengte en volume geeft. Je hoeft ook niet bang te zijn dat iemand de draad wellicht ziet, want deze zit zelfs onder je eigen haar. Dat geldt voor alle genoemde extensions.