Home Beauty Wimperextensions steeds populairder

Wimperextensions steeds populairder

0
Wimperextensions steeds populairder

De populariteit van wimperextensions blijft maar groeien. Steeds meer vrouwen hebben behoefte aan mooie(re) wimpers. Ziet u deze trend ook in uw omgeving meer en meer terugkeren, dat vrouwen steeds langere en vollere wimpers hebben dan dat zij tot voor kort hadden? Grote kans dat zij wimperextensions hebben laten zetten. Dit zijn losse, neppe wimperhaartjes die met lijm op de eigen wimpers zijn vastgeplakt. Het verschilt per persoon hoe lang de wimperextensions blijven zitten, omdat het afhankelijk is van de eigen groeicyclus en de verzorging van de wimpers. Maar gemiddeld blijven ze ongeveer vier tot vijf weken zitten. Echter is het advies om iets voor die tijd ze al te laten vervangen of op te vullen om de volle look te behouden. 

De invloed van social media op wimperextensions

Niet alleen de beroemdste celebrities hebben invloed op de ongekende populariteit van wimperextensions. Ook social media speelt hier een grote rol, met de almaar toenemende hoeveelheid influencers en al hun volgers die graag op hun ideaalbeeld willen lijken. Op verschillende social media kanalen tonen deze zelfde influencers hoe zij de wimperextensions erop hebben laten zetten en het eindresultaat ervan. Maar ook hoe je ze zelf kunt zetten! Ook dit is namelijk mogelijk, maar kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met twee pincetten moet je de haartjes namelijk zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zetten, om de volle wimpers-look te kunnen krijgen. Het advies is daarom altijd om langs te gaan bij een schoonheidssalon als je wimperextensions wilt hebben. 

Wimperextensions-salons.nl

Maar welke schoonheidssalon moet je hebben? Op Wimperextensions-salons.nl zijn de beste salons, gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions, verzameld! Ideaal dus als je twijfelt over de kwaliteit van een salon bij jou in de buurt. Op deze website kun je zien welke geverifieerde salons er bij jou in de regio gevestigd zitten en welke tarieven zij hanteren. En mocht je nog twijfelen over een schoonheidssalon waar je naartoe zou willen dan kun je ook reviews lezen van klanten die al eerder bij desbetreffende salons langs zijn geweest. Zodoende zorgen ze er bij Wimperextensions-salons.nl voor dat je kwalitatief hoogwaardige wimperextensions laat zetten bij salons die veel waarde hechten aan een uitstekende service en het gebruik van goede producten. 

Wimperextensions laten zetten? Bekijk de website van Wimperextensions-salons.nl en zoek de perfecte salon bij jou in de regio op. En ben je eigenaar van een schoonheidssalon maar mis je jouw salon nog op de website? Neem dan direct contact met hen op.